Normal butik odense

Normal åbner to nye butikker i Odense: – Vi tror på, at vi …

Normal åbner to nye butikker i Odense: – Vi tror på, at vi kan få Kongensgade til at blomstre igen | ugeavisen.dk

Vi har mange NORMAL-butikker i hele Danmark, så mon ikke der også er én nær dig. … Odense. Vestergade 67, 5000 Odense C. I dag: 09:30 – 16:00.

Den landsdækkende kæde, Normal, har underskrevet aftaler på to nye lejemål i Odense. Det bliver Odenses fjerde og femte Normal-butikker.

Find én NORMAL-butik nær dig, og se åbningstiderne her.

Normal

NORMAL er en uudtømmelig skattekiste. Vi har både kendte mærkevarer til fast, lav pris og 100 nye, spændende varer hver uge, så kom på skattejagt i NORMAL.

Hos NORMAL sælger vi helt normale varer til unormale priser.

Normal

Normal finder du i Vestergade i centrum af Odense. Normal ligger i et meget atmosfærisk kvarter, hvor der altid er god og hyggelig stemning.

NORMAL åbner to nye KÆMPE butikker i Odense

Vilde ambitioner: NORMAL åbner to nye KÆMPE butikker i Odense

Find de seneste åbningstider, og nuværende og kommende tilbud og tilbudsaviser fra den lokale butik, Normal, i 5000 Odense C, Vestergade 67.

Odenseanerne elsker normale varer til unormale priser. Så meget, at butikskæden NORMAL har valgt at lave en kæmpe offensiv og leje sig ind på to meget attraktive adresser i Odense.

NORMAL åbner i Odense – Via Ritzau

NORMAL åbner i Odense | Normal

Til gengæld koster vores varer det samme, næste gang du kommer. Kategori DagligvarerFødevarer og blomsterGavekortPersonlig pleje, helse og sundhed. BUTIK …

NORMAL er en danskejet detailkæde, der sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter blandt andet kendte mærkevarer inden for personlig pleje, makeup, konfekture og husholdningsartikler. Kæden har nu mere end 440 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal. Og der er flere på vej. Snart kommer turen til Odense, hvor der venter kunderne nogle helt særlige butiksoplevelser. Til foråret 2023 forventes det nemlig at hele tre butikker åbner i Odense. Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser NORMAL er meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker. Også selvom det kun er en uge siden, man sidst var forbi butikken. Derfor er der i NORMAL – ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer – hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå

NORMAL – Odense i Odense – Butikker – StudenterGuiden.dk

Hvis du er ung studerende på SU, er der stor chance for, at du har besøgt en NORMAL – i hvert fald en gang eller to. Hvis ikke, så er det på tide, at du stifter bekendtskab med butikskæden. Her kan du købe helt normale varer til super studievenlige priser. Butik…

Normal – åbningstider – Vestergade 67 – Odense C

Normal Odense C – Tilbudsavis, tilbud, åbningstider

Normal – Rosengårdcentret

Keywords: normal butik odense